Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er pr. flaske og angivet i danske kroner inklusiv moms og alle gældende afgifter. Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl og udsolgte varer.

Bestilling:
Hos Vin Og Historier handler du i webshoppen. Du kan også handle fysik ved vores salgsvogn eller besøge vores lager efter aftale.

Betalingsbetingelse og betalingsmåder:
Ved bestilling fra webshoppen sendes ordrebekræftelse/faktura som venligst bedes forudbetales.

Der er disse betalingsmåder:

  • Konto overførsel
  • Visakort
  • Mastercard
  • Mobile pay

Kontonummer ved betaling af Faktura: 3409 12130996

Fragtomkostninger for Danmark excl. Færøerne og Grønland:
Vi benytter GLS Pakke shop eller GLS Privat Levering.

Fremsendelse:
Når din betaling er registreret sendes vinen med GLS eller du afhenter den selv.
Vi afsender varer flere gange ugentligt, så du bør altid have dine varer indenfor 1-3 dage. Dog tages der forbehold når vi afholder ferie. Dette vil fremgå tydeligt på hjemmesiden.
Afhentning på vores lager adresse kan ske efter forudgående aftale.

Vores lager er placeret:
4622 Havdrup

Returnering/ombytning:
Skulle det utænkelige ske at du/I ikke er tilfreds med de købte vine, beder vi dig/Jer om at rette henvendelse til os inden 30 dage fra levering.

Returvarer skal være uåbnede og i original emballage. Venligst vedlæg kopi af fakturaen.
Når vi har modtaget varene retur fremsender vi en mail med beløbet der skal refunderes og fremsender pengene senest en uge efter. Beløbet der refunderes vil indeholde udgiften til vinen. Transporten til Vin Og Historier betaler Kunden selv.

Garanti/reklamation:
Vin Og Historier yder i henhold til Købeloven to års reklamationsret. Reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed. Vi forudsætter at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Opleves der flasker med “prop” i mere end en ud af tolv flasker af samme vin købt ved samme ordre, accepteres dette af Vin Og Historier som en reklamation. Vi vil foretage ombytning men ikke nødvendigvis til samme årgang. Er vinen udgået vil købsprisen blive tilbagebetalt. Reklamationsretten vedrørende vine med “prop” m.v. skal gøres gældende snarest muligt. Vinene skal uden ugrundet ophold fremsendes til Vin Og Historier, såfremt kunden ønsker ombytning. Kundens reklamationsret bortfalder i alle tilfælde to år efter leveringen.

Er flasker beskadiget ved leveringen skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere at leverancen er korrekt i forhold til kvantum og ordren. Er dette ikke tilfældet skal kunden straks give skriftlig meddelelse til Vin Og Historier.